Tuesday, May 21, 2013

Sang Arjuna









Tengok! Juna pon konpius jantina dia, apatah lagi mummy. Mummy belek-belek rasa macam jantan, rasa laa...tapi tanak yakin sangat. Nama Arjuna tu memang untuk boy kan, tapi nama manja Juna. Mummy rasa nama Juna tu seswai untuk boy mahupon girl. Jadi nanti senang la kot kot tersilap jantina nama tu still boleh pakai. Bijak kan mummy..? ngeee......

10 comments:

Kak Lia said...

boy tu..nampak bebed dia....mcm cikgu morneng je

Chika said...

bebed besar tu mummy... try raba2 skit. klu ketul bebed la... klu dedel x de bebed... hahahaha (mcm la mummy dia tak tahu kan... )

Ms.fida said...

comel nyer bdk kecik arjuna nih,rasa nak picittttttttt teehee meow ^_____^

aby said...

Arjuna...
sedap nama tu. Aby pun pernah bg nama tu kt satu meow aby

:: fAzRa :: said...

dia sgt mcm ahbeng saya....hehehehe..... akan nakal ni...sbb ahbeng sgt panjang akal...ade je benda dia buat...huhuhu

ery D cat said...

leh terbang tak bebed dia tu..hikhik :P kalau lehjantan la tu kihkihkih :P

linda said...

Suke corak tabby dia. Jelas dan nyata :D

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cer picit, ada telo tak? hehe ..

Lara sushi said...

hahahhaa gelak sendiri baca dialog mummy ni tawwww...kikiki comel juna nih...juna la bukan yuna....hahaha

Naz said...

ok la tu..mummy dh ambik langkah berjaga2 in case slah lg..