Tuesday, October 29, 2013

Arjuna bersunat

Hari Jumaat lepas mummy hantar Juna ke vet untuk disunatkan. Mummy hantar Juna pukul 10, pukul 12 doktor dah telefon bagitahu Juna dah boleh diambil.




Malam dalam pukul 9 baru Juna betul-betul sedar. Juna mengeow panggil mummy, mummy keluarkan Juna dan terus bagi makan. Kesian kelaparan seharian berpuasa. Lepas makan Juna termenung jer...blur agaknya tak pasti apa yang berlaku hehehe..


Lepas tu Juna sambung tidur sampai esok pagi. Esoknya bangun dah cergas macam biasa.

Dah start bergumpal dengan Kirana macam biasa. Bukan reti sakit ke apa, selamba jer bergumpal-gumpal dengan Kirana tu, tendang-tendang, geget-geget mummy yang tengok pulak terasa ngeri!



8 comments:

Puan Ida said...

salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no576

HUD AIKARA said...

hehehe...ngeri tengok dorang bergumpal...

Ms.fida said...

HikHiks arjuna dah besar :D thumbs up!

Hatsune Miku said...

Oooh, da sunat ye? Arjuna ni jantan kan? Nama cm betina. Apapun, sye ucapkan takziah! Eh, tahniah. Er, silap lak. Maaf yek? Bagi lak salam kat Kirana yang hitam menawan bagaikan permata hitam. (ayat bodek) hikhik.

crystal bee said...

boleh tahu hanta vet mane ek?

meowwmania said...

crystal bee,
Ameeni Veterinary Clinic & Farm Serices ;)

Mas Zull said...

assalamualaikum mummy...terbaik la...:)

Farahliza Isa said...

eeeekkk! ngerinyerr...