Wednesday, May 6, 2015

Adik Indah











4 comments:

ctpayong said...

bebudak ni kalu nak tido kekadang tetengah alam. ikut suka gaya free style ada, kuak dada pun ada. tapi tengok mereka tido nilah yg buat kita tambah2 syg kat diaorg kan....❤️🐱🐾🐾

kucen master said...

budak2 ni memang suka tido kat laluan tuan dia. kalau kita buat2 pujak lembut perut dia, mulalah menggedik peluk kaki kita n tak nak lepas. biasanya kalau saya sibuk, budak2 ni kena kurung dalam biliuk. kalau tak, tak jadi kerja la jawabnya

Nazira Johan said...

Salam cik Meow. Saya baru spay kucing pagi semalam. Sampai sekarang dia belum nak makan asyik tidur je. is that normal? Risau jugak sebab dia dah puasa since 9 malam sebelumnya. Lagi satu telinga dia sekejap sejuk sekejap panas..tapi dia boleh berjalan, minum air and kencing macam biasa. semalam ada darah sikit kat jahitan, api dah kering.harini luka nampak ok n dia responde bila kami panggil nama dia.

meowwmania said...

Nazira Johan,
dr pengalaman kucing2 sendiri lepas sedar mereka trus mintak makan. tak pasti kes kucing adik, kalau rasa risau dgn keadaan dia elok refer ke vet semula yer..