Monday, June 27, 2016

Baju Raya Dohan




3 comments:

Uncle said...

Assalamualaikum.
Orang panggil saya "Uncle". Therefore kindly address me as uncle. Lebih baik. Anak uncle ada 4 ekor kucing betina. Satu mak, 3 anak betina. Pak dah lari tapi once in a while datang jugak. Uncle ada banyak soalan tapi segan nak tanya kat sini in public sebab perkataan-perkataannya agak 'advance'. Therefore uncle mohon agar meowmania dapat menghubungi uncle di ali.shahrir@gmail.com atau boleh wa uncle di 016-2417321. Uncle letih dok dengaq kucing miang (mak depa) dok bising malam-malam. Uncle tak boleh tidur! Boyfren pulak dok tunggu luar tingkap! Adoi!

Ucing Kadayan Fan Club said...

Hi Banyaknya kucing.(>.<)tengok 7 Share kat FB Angry Cat Extreme

Hayati Ghazali said...

Salam MM...saja nak britau, kita tetap suka baca blog...hehehehe...agaknya sbb suka membaca cite panjang panjang kut...maka itu harap MM rajin le menghapdet ye...seminggu sekali pun jadi lewwwww. Saje la nak britau...kitew pun ada blog..hehehehe...walaupun sendu..klu rajin sila le jengok..pun cite pasal kucen kucen je..hayatighazali2703.blogspot...